Raadsleden De Mos en Guernaoui: “Marktkooplui betalen niet voor niets hoge servicekosten”

Groep de Mos in de Haagse gemeenteraad wil opheldering over de verstopte goten bij de marktkramen op de Haagse Markt (1). Hierdoor hadden diverse marktkooplieden de laatste natte dagen te kampen met overstromingen.

“De marktkooplieden zeggen een vermogen aan servicekosten te betalen aan de gemeente Den Haag, dan moet de gemeente zorgen dat de goten niet verstopt zijn en naar behoren werken als het een keertje regent”, aldus de Groep de Mos raadsleden Rachid Guernaoui en Richard de Mos, die willen dat de getroffen marktkooplieden worden gecompenseerd door de gemeente voor het niet schoonhouden van de goten.

‘Not amused’ over geen extra promotie van de Haagse Markt

De twee Groep de Mos raadsleden zijn sowieso ‘not amused’ over het beleid van de gemeente richting de Haagse Markt.

“We dienden afgelopen donderdag een motie in voor het extra promoten van de Haagse Markt, maar zowel wethouder Revis (VVD) als de meerderheid van de gemeenteraad gaven niet thuis om de Haagse Markt beter te verankeren in de citybranding”, aldus Guernaoui en De Mos.

https://www.groepdemos.nl/2017/07/06/raad-6-juli-2017-motie-extra-promotie-haagse-markt/

(1) https://www.youtube.com/watch?v=2cHQr0lCOvA&feature=youtu.be

Lees hier onze schriftelijke vragen