Over Groep de Mos

Groep de Mos is een lokale politieke partij in Den Haag, de mooiste stad van Nederland. Wij maken ons hard voor een schoon, veilig en leefbaar Den Haag. Wij zetten ons in voor ondernemers, ouderen en een structurele aanpak van armoede. Wij willen een bereikbare en bruisende stad, voor zowel toeristen als bewoners, in Den Haag én op Scheveningen. Met drie zetels in de gemeenteraad hebben we een aantal mooie successen behaald, maar we zijn nog lang niet klaar. Bekijk wat wij voor de stad hebben bereikt. Groep de Mos is de snelst groeiende ledenpartij. Wil je lid worden? Meld je dan snel aan!

Successenregister

Wat wij hebben bereikt voor Den Haag

Een overzicht met geboekte successen en wat wij specifiek hebben bereikt voor onze mooie stad

  • Alternatieve locatie Koffieboot Laak
  • Opknapbeurt voormalig huis Louis Couperus
  • Verplaatsen kassahuisjes ADO
  • Scheveningse Pier weer open
  • ADO-logo - de ooievaar - terug in het stadion plus nieuwe tribunestoelen
  • Aanpak ouderenroof en betere bescherming ouderen

Bekijk meer successen van Groep de Mos

Laatste nieuwscommerciallidworden

Groep de Mos TV

Raadsvragen

Moties

Waarom Groep de Mos?

Goede zorg voor iedereen
Den Haag moet een paradijs voor ouderen zijn. Wij zetten in op het zolang mogelijk thuis laten wonen van ouderen. 65-plussers moeten gratis gebruik kunnen maken van tram en bus. Wij willen betere armoedebestrijding.
Ondernemen een feest
Wij houden van ondernemen in het algemeen en van ondernemers in het bijzonder. Het midden- en kleinbedrijf is de ruggengraat van Den Haag. Niks zo vervelend als de regeldrift van het stadsbestuur.
Bruisende stad
Wij willen van Den Haag echt een bruisende stad maken. Er moet meer ruimte komen voor feesten, evenementen en horeca. Voor zowel toeristen als de eigen bewoners. De jeugd bepaalt de culturele toekomst.
Bereikbare stad
Toet, toet, ruim baan voor de auto! Wij vinden dat autobezitters net zulke goede weggebruikers zijn als fietsers of voetgangers. Er moeten meer (fiets)parkeerplaatsen komen en wegen moeten niet onnodig worden versmald.
Betrokkenheid burgers
Het stadsbestuur is er voor de burger, niet andersom. Wij steunen een buurtgerichte aanpak en wij vinden dat er referenda moeten komen bij grote beslissingen die veel invloed hebben op de leefbaarheid van onze stad.

lidworden

nieuwsbrief

Agenda

{CALENDAR}